Om os

Møn Boulders

MønBoulders

MønBoulders er et datterselskab af Liljegrengaard I/S og er lokaliseret i en gammel maskinhal på møn.

Vi har over 100 kvm bouldervæg og både et mørkt rum med lysene greb og et LED MoonBoard.

Alle vores vægge er lavet af trailerplader med god friktion og stabilitet hvilket mindsker risikoen for at falde betydeligt.

Vores madresser er dobbeltlaget med et blødt lag nederst der absorberer faldet og et tyndt og hårdt lag øvert der gør at man kan gå på det og som breder faldet ud over et større areal. Denne teknologi er med til at gøre at man kan klatre sikkert uden hverken instruktørtimer eller sikkerhedsline.

Bouldering

Bouldering er en klatredeciplin hvor man klatre på store sten uden line og med madrasser under. Denne klatredeciplin har vi så prøvet at efterline i et mere sikkert miljø og indendøre – deraf navnet MønBoulders.

Kontakt

Du kan enten kontakte os her på siden – nederst til højre – igennem Facebook Messenger, hvor vi plejer at svare hurtigt.

Eller du kan ringe til 22352255, hvor det dog kan være svært at komme igennem da vi jo er en lille familieejet virksomhed og bor helt ude, hvor der næsten ingen forbindelse er.

Du er også altid velkommen til at skrive til os på mail; info@mønboulders.dk

Priser

Medlem: 200kr. pr. md. (24/7)

Entré: 70kr. pr. gang. (9-21 hver dag)

Skoleje: 30kr. pr. gang. (Gratis for børn under 15)

Skokøb: Fra 599 og op.

Grupper og Skoler

Vi giver gerne rabat til større grupper der kommer for læring og/eller trænning. Vi kan dog ikke give rabat til f.eks. polterarbender eller andre arrengementer – der er mere fest end læring.

Vi ønsker især samarbejde med skoler, fritidsordninger og andre større grupper der ønsker at udvikle deres fysiske form og kropsforståelse på en sjov og engagerende måde.

Sommerhuse

Sommerhusejere der udlejer deres sommerhus kan få et såkaldt Sommerhusmedlemskab, hvor de får en elektronisk nøgle til deres nøglebundt og kan benyttes af sommerhusets gæster. Denne nøgle vil give adgang til hallen 24/7.

Undervisning

Der kan godt arrangeres undervisning, men det er noget der skal aftales i god tid. På stedet har vi lige nu ingen uddannede undervisere, men til gengæld mange års erfaring inde for klatring. Dertil kommer, at vi har kontakt til gode undervisere, hvis man ønskere et højere niveau.